Νεκρός ψαράς στις εκβολές του Στρυμόνα ύστερα από ανατροπή της βάρκας του

Νεκρός βρέθηκε ο ένας από τους δυο άνδρες που βρίσκονταν στις εκβολές του Στρυμόνα με ένα αλιευτικό σκάφος. Το σκάφος ανατράπηκε λόγω των ισχυρών ανέμων και ο ένας από τους δυο άνδρες ανασύρθηκε νεκρός. Ο δεύτερος ανασύρθηκε έχοντας τις αισθήσεις του.

Στις έρευνες για την εύρεση των δύο ανδρών συμμετείχαν 3 αλιευτικά σκάφη και όχημα του Λιμενικού από ξηράς. Στις έρευνες συμμετείχε και ελικόπτερο Super Puma.

Η σορός του νεκρού άνδρα μεταφέρθηκε  στον Σταυρό Χαλκιδικής ενώ ο επιζών, έχει μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Οφρυνίου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!