Χειροπέδες σε 21χρονο αλλοδαπό που προξένησε τροχαίο οδηγώντας δίχως δίπλωμα που του είχε αφαιρεθεί

 


Συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών

Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, προχώρησαν σε συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

  • από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες της 21-02-2026 στην Πυλαία, 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, η οποία του είχε αφαιρεθεί στο παρελθόν από αστυνομικούς της ίδιας Υπηρεσίας, για παράβαση που αφορά σε επίδειξη ικανότητας. 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!