Θεσσαλονίκη: Προσποιήθηκε τον λογιστή σε 59χρονη για να της αποσπάσει χρυσαφικά και κοσμήματα ώστε να σβηστεί μεγάλο πρόστιμο
Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων στο πλαίσιο εφαρμογής αστυνομικών δράσεων για την αστυνόμευση του Νομού Θεσσαλονίκης
Στην αυτόφωρη σύλληψη ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, προχώρησαν αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά την υλοποίηση ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.
Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, Αλλοδαπών και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, κατά περίπτωση:
- (1) άτομο που εμπλέκεται σε υπόθεση απάτης. Πρόκειται για νεαρό ημεδαπό ο οποίος, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω κατά την παραλαβή χρυσαφικών και κοσμημάτων από 59χρονη γυναίκα, με την οποία, νωρίτερα, συνεργός του, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί, είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά, παριστάνοντας τον λογιστή της και ζητώντας της να συγκεντρώσει τα προαναφερόμενα αντικείμενα προκειμένου να σβηστεί υποτιθέμενο μεγάλο πρόστιμο που είχε προκύψει σε βάρος της.

