Το σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης ανακοινώνει την αναβολή εκδήλωσης - συναυλίας το Σάββατο 7 Μαρτίου στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ

 


Ανακοίνωση- Αναβολής Εκδήλωσης

  

Το σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης ανακοινώνει:

 

Την αναβολή της μουσικής εκδήλωσης - συναυλίας το Σάββατο 7 Μαρτίου 2026 στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θέμα: Τους Εθνομάρτυρες Πόντου και Κύπρου Νίκο Καπετανίδη και Ευαγόρα Παλληκαρίδη, με τη συνεργασία του ΑΠΘ και του Γενικού Προξενείου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η δυναμική των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και στην Ανατολική Μεσόγειο, απαιτεί τη μέγιστη προσήλωση στους κανόνες ασφαλείας πτήσεων και μετακίνησης των πολιτών της Κύπρου, με αποτέλεσμα η έλευση του Μουσικού Σχολείου Πάφου - που είχε το κύριο μέρος της συναυλίας - να ακυρωθεί.

Στόχος όλων των διοργανωτών είναι η εκ νέου σε βραδύτερο χρόνο διοργάνωση της εκδήλωσης σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί επισήμως. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Δράσης Νίκος Καπετανίδης εκφράζει την πλήρη και ολόθερμη συμπαράσταση του στον Κυπριακό Ελληνισμό, με την ευχή η παρούσα συγκυρία να αποτελέσει πολύ σύντομα παρελθόν. Εύχεται καλή δύναμη στο Μουσικό Σχολείο Πάφου, που με συγκινητική επιμέλεια προετοιμάστηκε επί τρίμηνο για την επιτυχία της συναυλίας με την ελπίδα της σύντομης αντάμωσης στη Θεσσαλονίκη.

 Επίσης το Σωματείο Δράσης Νίκος, ευχαριστεί ιδιαίτερα τις Πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ, τον Πρύτανη κ. Κυριάκο Αναστασιάδη, τον Αντιπρύτανη κ. Ιάκωβο Μιχαηλίδη και την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κα Φωτεινή Αλωπούδη, όπως και τον Γενικό Πρόξενο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Κωνσταντίνο Πολυκάρπου για την άριστη συνεργασία η οποία είναι βέβαιο ότι θα επαναληφθεί εν ευθέτω χρόνω.

 



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!