Δράση του Κέντρου Κοινότητας δήμου Θεσσαλονίκης με την ΑΡΣΙΣ

 


Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κεντρικού-Δυτικού Τομέα) και η Κοινωνική Υπηρεσία Υποστήριξης ΕΚΟ της ΑΡΣΙΣ στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 07.04.2026, πραγματοποίησαν κοινή δράση με στόχο την πληροφόρηση των ωφελούμενων του Κέντρου Κοινότητας για θέματα εργασίας.

Συγκεκριμένα, η  Άρσις ενημέρωσε τους/τις παρευρισκόμενους/ες για θέματα εργασιακής εκμετάλλευσης και εξαναγκαστικής εγκληματικότητας μέσα από το νέο Πρόγραμμα Ties που υλοποιεί, σε συνεργασία με Οργανώσεις της Γερμανίας και Ιταλίας,  με αποδέκτες άνεργους/ες ή/και εργαζόμενους/ες που προήρθαν από τρίτες χώρες και είτε διαθέτουν ελληνική ταυτότητα, άδεια διαμονής ή και διαβατήριο.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης ενημέρωσε τους/τις παρευρισκόμενους/ες για τις υπηρεσίες Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού, εγγραφή τους στην e-Πλατφόρμα Αναζήτησης Θέσεων Εργασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης και για Προγράμματα βελτίωσης δεξιοτήτων που λαμβάνουν χώρα αυτή την περίοδο (επιδοτούμενα και μη).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο της ΑΡΣΙΣ, Μοναστηρίου 12 (7ος όροφος).


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!