Συνελήφθη 46χρονος υπό την επήρεια μέθης να οδηγεί δίκυκλο στην περιοχή Χαριλάου
Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων στο πλαίσιο εφαρμογής αστυνομικών δράσεων για την αστυνόμευση του Νομού Θεσσαλονίκης
Στην αυτόφωρη σύλληψη ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, προχώρησαν αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά την υλοποίηση ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.
Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης και Τροχαίας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, κατά περίπτωση:
- 46χρονο αλλοδαπό για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, ο οποίος εντοπίστηκε ξημερώματα σήμερα (21-07-2026), να οδηγεί δίκυκλο στην περιοχή Χαριλάου, έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

