Εργασίες συντήρησης οδοφωτισμού στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

 


Εργασίες συντήρησης οδοφωτισμού στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, από τη διασταύρωση με την οδό Μ.Αντύπα έως τη στροφή αεροδρομίου, θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2026, κατά τις ώρες 8.00-15.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!