Σύλληψη 43χρονου στη Σταυρούπολη επειδη στο ΙΧ που οδηγούσε βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και 2 αναδιπλούμενα μαχαίρια, το ένα με ενσωματωμένη λαβή σιδερογροθιάς
Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων στο πλαίσιο εφαρμογής αστυνομικών δράσεων για την αστυνόμευση του Νομού Θεσσαλονίκης
Στην αυτόφωρη σύλληψη ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, προχώρησαν αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά την υλοποίηση ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.
Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, Άμεσης Δράσης και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, κατά περίπτωση:
- (1) άτομο και συγκεκριμένα 43χρονο αλλοδαπό, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που οδηγούσε στην περιοχή της Σταυρούπολης, ξημερώματα χθες (19-08-2026), βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, δύο αναδιπλούμενα μαχαίρια, ένα εκ των οποίων έφερε ενσωματωμένη λαβή σιδερογροθιάς και μία μεταλλική σιδερογροθιά.

