Σύλληψη 47χρονου που είχε τοποθετήσει κάμερα κρυμμένη σε πλαστικό κουτί και κατέγραφε και αποθήκευε εικόνα και βίντεο από κοινόχρηστο χώρο εισόδου οικοδομής

 


Αυτόφωρες συλλήψεις  ατόμων στο πλαίσιο εφαρμογής αστυνομικών δράσεων για την αστυνόμευση του Νομού Θεσσαλονίκης

Στην αυτόφωρη σύλληψη ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, προχώρησαν αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά την υλοποίηση ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, κατά περίπτωση:

  •  (1) άτομο για παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά στην προστασία των προσωπικών δεδομένων. Πρόκειται για 47χρονο ημεδαπό, ο οποίος κατελήφθη να έχει εγκαταστήσει κάμερα που είχε επιμελώς κρυμμένη εντός πλαστικού κουτιού τοποθετημένου σε τοίχο αποθήκης οικοδομής στην οποία διαμένει και κατέγραφε-αποθήκευε εικόνα και βίντεο από κοινόχρηστο χώρο εισόδου της οικοδομής.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!