Ο Δήμος Καλαμαριάς ενημερώνει: “Προσωρινό πρόβλημα στην αποκομιδή των ανακυκλώσιμων λόγω βλάβης στο ΚΔΑΥ Θέρμης”
Ο Δήμος Καλαμαριάς ενημερώνει τους πολίτες ότι, λόγω εκτεταμένης βλάβης στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) Θέρμης, έχει καταστεί ιδιαίτερα δυσχερής η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών από τους μπλε κάδους.
Καθώς η αποκατάσταση της βλάβης αναμένεται να απαιτήσει χρόνο και η δυσλειτουργία να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, ο Δήμος Καλαμαριάς απευθύνει ισχυρή έκκληση προς επαγγελματίες, κατοίκους και επισκέπτες να μην εναποθέτουν στους μπλε κάδους ανακυκλώσιμα υλικά και, όπου αυτό είναι εφικτό, να τα κρατήσουν προσωρινά στους χώρους τους.
Η συνεργασία όλων είναι απολύτως απαραίτητη, καθώς η συνεχιζόμενη απόθεση ανακυκλώσιμων ενδέχεται να οδηγήσει σε υπερχείλιση των κάδων και συσσώρευση μεγάλου όγκου υλικών στους δρόμους και στους κοινόχρηστους χώρους, επιβαρύνοντας σημαντικά την εικόνα και την καθαριότητα της πόλης.
Για τον λόγο αυτό, ο Δήμος ζητά από όλους να επιδείξουν υπευθυνότητα και να συμβάλουν, για όσο διάστημα διαρκεί το πρόβλημα, στην προσπάθεια να παραμείνει η Καλαμαριά καθαρή.
Ο Δήμος Καλαμαριάς βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς και παρακολουθεί την εξέλιξη της κατάστασης. Νεότερη ενημέρωση θα υπάρξει μόλις αποκατασταθεί η βλάβη και καταστεί δυνατή η πλήρης ομαλοποίηση της αποκομιδής των ανακυκλώσιμων υλικών.

.jpg)