Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 33χρονου για διακίνηση ναρκωτικών. Πέταξε 15 συσκευασίες με κοκαίνη και προσπάθησε να διαφύγει πριν του γίνει έλεγχος
Σύλληψη ατόμου για διακίνηση ναρκωτικών
Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης
Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών ουσιών, ξημερώματα σήμερα (06-11-2026), συνέλαβαν 33χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.
Ειδικότερα, προ επικείμενου αστυνομικού ελέγχου, στην περιοχή κέντρου πόλης, ο προαναφερόμενος άντρας πέταξε στο έδαφος δεκαπέντε (15) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους (14,71) γραμμαρίων και προσπάθησε να διαφύγει.
Κατά την ακινητοποίησή του διαπιστώθηκε ότι έφερε, επιπλέον, αυτοσχέδια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη σε μορφή σοκολάτας και χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Κατασχέθηκε, επίσης, ποσότητα κάνναβης (11,22) γραμμαρίων που κατείχε στην οικία του στην περιοχή του Ευόσμου.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

