Οι "Ευαισθητοποιημένοι Νέοι" δημιούργησαν την "ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ" με την βοήθεια του "ΙΑΣΟΝΑ" από τους "ΜΥΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ"

Οι "Ευαισθητοποιημένοι Νέοι" δημιούργησαν την "ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ" με την βοήθεια του "ΙΑΣΟΝΑ" από τους "ΜΥΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ" - PHOTOSTORY το kinesiotherapy.gr ήταν εκει!

Η άτυπη ομάδα "Ευσθητοποιημένοι Νέοι" δημιούργησαν με την βοήθεια του προγράμματος "Μυες Εν Δρασει" την "ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ", την απόλυτα φιλική πόλη προς τα ατομα με κινητικές δυσκολίες!

Το κλειστό γυμναστήριο Εύοσμου γέμισε παιδια (του δημοτικού την πρώτη μερα-23/10/2013 και του γυμνασίου τη Δεύτερη 24/10/2013) τα οποία ενημερώθηκαν για τα ατομα με αναπηρίες και το πως μπορούμε να κάνουμε την πόλη μας πιο φιλική προς τους χρήστες αμαξιδιου.
Στη συνέχεια είχαν την δυνατότητα να λάβουν απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσαν στον κ.Βαρυτημιδη Χαραλαμπο (μέλος της ομάδας υποστήριξης του www.kinesiotherapy.gr -"the REalHABILITATION team"),
τέλος έπαιξαν Παραολυμπιακά Αθλήματα οπως Boccia και Goalball,είχαν και την εμπειρία της χρήσης της τροχηλατης καρέκλας αλλα και της κατασκευής puzzle με το σύμβολο της αναπηρίας με τη βοήθεια του "ΙΑΣΟΝΑ"!
Υπεύθυνος του εκπαιδευτικού προγράμματος "ΜΥΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ" είναι ο κ. Κονταξάκης Ευάγγελος,PhD για περισσότερες πληροφορίες στο site  www.iasonas2004.gr
Ακολουθεί Photostory της εκδήλωσης:











Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!