Ωραιόκαστρο: “Δύναμη δημιουργίας - Νέα Πρόταση” με υπ. δήμαρχο τον κ Γεώργιο Παπακωνσταντίνου και την στήριξη του πρ. δημάρχου κ Νικολάου Μπάτου [φώτο] [video]


Ολοκληρώθηκαν οι ανοιχτές διαδικασίες για την ίδρυση νέου συνδυασμού και την εκλογή του υποψήφιου δημάρχου απο φίλους και νυν και πρώην στελέχη του πρώην δημάρχου κ Νικολάου Μπάτου.Η δημοτική παράταξη ονομάστηκε Δύναμη Δημιουργίας - Νέα Πρόταση και
υποψήφιος δήμαρχος ανακυρήχθηκε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Το ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου αποδείχθηκε μικρό για τα δεδομένα αυτής της εκδήλωσης, μια και δεν ήταν λίγοι οι όρθιοι μέσα στην αίθουσα.
Κατά την διάρκεια της διαδικασίας, καλέσθηκε στο βήμα ο πρ. δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ Νικόλαος Μπάτος που στην ομιλία του αναφέρθηκε τόσο για την 16χρονη θητεία του όσο και για τα αίτια που οδήγησαν την παράταξη να χάσει τις τελευταίες εκλογές. Τόνισε ακόμη πόσο σημαντικό είναι σήμερα να στηριχθούν οι νέοι άνθρωποι (δείτε παρακάτω σχετικό βίντεο με όλη την ομιλία του).
Ανακοινώθηκε η μοναδική πρόταση για την θέση του υποψήφιου δημάρχου που ήταν αυτή του κ Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ανέβηκε στο βήμα και ανέλυσε τους στόχους της νέας παράταξης.






























Περισσότερα βίντεο απο την εκδήλωση στο κανάλι του avatonpress στο youtube



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!