Επίσχεση εργασίας αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ


Δυναμικές κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ σήμερα. Συγκεκριμένα, ενώ την Δευτέρα 15/8 και την Πέμπτη 18/8/2016 τα λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν κανονικά, τις υπόλοιπες ημέρες, δηλαδή την Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή, 16, 17 και 19/8/2016 θα γίνει επίσχεση εργασίας και 24ωρη απεργία. Την στάση τους για την επόμενη εβδομάδα θα την αποφασίσουν σε συνεδρίαση την επόμενη Παρασκευή.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων κ Τσερμενίδη, δυστυχώς ο αρμόδιος υπουργός ακολουθεί μια αδιάλλακτη στάση, γεγονός που αναγκάζει τους εργαζόμενους να προχωρήσον σε επίσχεση εργασίας.
Οι εργαζόμενοι διαμυρτύρονται επειδή δεν τους έχουν καταβληθεί μισθοί περισσότεροι των 2 μηνών, που φθάνουν στο ποσό των 6 εκ. ευρώ ενώ απο την πλευρά του το δημόσιο οφείελι 130 εκ ευρώ στον ΟΑΣΘ, απο τα οποία οφείλονται τα 95 εκ ευρώ περίπου.
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!