Ολοκληρώνονται οι δράσεις του προγράμματος «Αθλούμαι στην Καλαμαριά 2016» στην Καλαμαριά


                                                                                               Καλαμαριά 20 – 09 - 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώνονται οι δράσεις του προγράμματος «Αθλούμαι στην Καλαμαριά 2016» στην Καλαμαριά

Μετά την ανάπαυλα της καλοκαιρινής περιόδου συνεχίζονται οι δράσεις του Προγράμματος «Αθλούμαι στην Καλαμαριά 2016», που οργανώνει το Γραφείο Αθλητισμού της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας.

Σήμερα Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα σε χώρο του πρώην Στρατοπέδου Κόδρα, που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα, πίσω από το Δημοτικό Κολυμβητήριο θα διεξαχθεί ο αγώνας «Mini football στο Κόδρα ». Αγόρια και κορίτσια από 6 έως 15 ετών θα επιδοθούν σε μίνι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις .

Επίσης την ερχόμενη Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 18.30 στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο και της εβδομάδας χωρίς αυτοκίνητο η δράση με τίτλο «Ημέρα Δεξιοτεχνίας ποδηλάτου». Η εκδήλωση αυτή θα δώσει την ευκαιρία σε όσα παιδιά επιθυμούν από 6 ετών και πάνω, αλλά και σε ενήλικες να συμμετάσχουν και να επιδείξουν τις ικανότητές τους καθώς και τη διαγωνιστική τους δεξιοτεχνία, στο χειρισμό του ποδηλάτου και παράλληλα να το καθιερώσουν ως μέσο εναλλακτικής μετακίνησης.

Οι αθλητικές δράσεις ολοκληρώνονται για φέτος την Τρίτη 11 Οκτωβρίου στις 18:00 με τις «Κολυμβητικές Αναμετρήσεις» στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμαριάς. Πρόκειται για μια Ημερίδα Κολυμβητικών Αγώνων στην οποία θα συμμετάσχουν κορίτσια και αγόρια ηλικίας από 6 έως 12 ετών.






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!