Καβγάς Τασίας – Βορίδη για τους νέους καναλάρχες

Το θέμα προέκυψε όταν η ΝΔ ζήτησε να κληθούν στη Βουλή οι τέσσερις υπερθεματιστές των καναλιών προκειμένου να διερευνηθεί η διαδικασία ελέγχου του Πόθεν Έσχες τους την οποία χαρακτηρίζουν ανεπαρκή. Από την πλευρά της η κυρία Χριστοδουλοπούλου απάντησε ότι τα Πόθεν Έσχες των τεσσάρων υπερθεματιστών έχουν ήδη ελεγχθεί από την αρμόδια επιτροπή. Πρότεινε, πάντως, να τεθεί το ζήτημα σε ψηφοφορία. Η ΝΔ και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης επέμειναν όμως στην ανάγκη να γίνει αποδεκτό το αίτημά τους με αποτέλεσμα να υψωθούν οι τόνοι.

«Θέλετε να κάνουμε την επιτροπή τσίρκο !» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Χριστοδουλοπούλου στον Μάκη Βορίδη και υπενθύμισε ότι αντίστοιχη πρόταση έχει καταθέσει η ΝΔ και στην Εξεταστική Επιτροπή. «Κάνουμε μάχες για τα τηλεοπτικά πρωινά;» ρώτησε δηκτικά η κυρία Χριστοδουλοπούλου. 

«Είστε με τα καλά σας;» απάντησε σε έντονο ύφος ο Μάκης Βορίδης στην κυρία Χριστοδουλοπούλου και την  κατηγόρησε ότι διολισθαίνει στον αυταρχισμό. «Δεν θα ανεχθώ να μου κάνετε συνδικαλισμό !» ανταπάντησε η κυρία Χριστοδουλοπούλου.

Με το αίτημα της ΝΔ συντάχθηκε και το ΠΑΣΟΚ μέσω του Ευάγγελου Βενιζέλου καθώς και το Ποτάμι μέσω του Σπύρου Λυκούδη. Από την πλευρά του ο ΚΚΕ ο Ν. Καραθανασόπουλος τόνισε δηκτικά στην κυβέρνηση ότι «η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια θα πρέπει και να φαίνεται».

Τελικά τα πνεύματα εκτονώθηκαν όταν η Πρόεδρος της Επιτροπής δέχτηκε να συζητηθεί εκ νέου το αίτημα της ΝΔ την ερχόμενη Τρίτη.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!