Χειρουργείο για τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο – Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει

Από την πίστα στο… νοσοκομείο. Αναπάντεχα διέκοψε τις εμφανίσεις του ο γνωστός τραγουδιστής, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει με την καρδιά του.

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος, πρόκειται να εισαχθεί στο νοσοκομείο την Πέμπτη για να υποβληθεί σε επέμβαση αγγειοπλαστικής, συγκεκριμένα, θα γίνει τοποθέτηση 2 στεντ, όπως αναφέρει η Espresso.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ωστόσο ο θεράπων ιατρός του θεώρησε σκόπιμο να γίνει η επέμβαση το συντομότερο δυνατό και γι’ αυτό ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναγκάστηκε να σταματήσει προσωρινά τη συνεργασία του με το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανιζόταν.

«Ίσως πάρει και δύο μήνες η ανάρρωσή του. Ούτως ή άλλως, του ευχόμαστε περαστικά και ελπίζουμε να είναι σύντομα στην πίστα» ευχήθηκαν στον τραγουδιστή συνεργάτες του από το κέντρο όπου εμφανιζόταν.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Διακόπτει τις εμφανίσεις του για λόγους υγείας ο Χριστοδουλόπουλος

Σάλος με την selfie της κόρης του Μάικλ Τζάκσον στο Instagram - ΦΩΤΟ


Πηγή: www.enikos.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!