Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών Ωραιοκάστρου: “ Τα λάθη και την ανικανότητα τους, δεν οφείλει να τα πληρώσει κανένας δημότης και κάτοικος του Ωραιοκάστρου. ”


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

05-10-2016

Μετά τις άστοχες πολιτικές, τις διχαστικές λογικές, την απουσία έργου, η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου βάζει και άλλα νούμερα στο ρεπερτόριο της αποτυχημένης θητείας της. Όχι φυσικά πως περιμέναμε τίποτα διαφορετικό.
Προσλήψεις συγγενών και φίλων στις δημοτικές επιχειρήσεις χωρίς καμία ντροπή. Συγγενείς αντιδημάρχων, πολιτικοί τους φίλοι,  βρίσκουν θέση στη δήμο Ωραιοκάστρου. Χωρίς διαδικασίες, αλλά με το βιογραφικό του να γράφει «δικά μας παιδιά». Επαρκές κριτήριο προφανώς. Η αξιοκρατία, οι διαφανείς διαδικασίες, φαντάζουν ξένες έννοιες για τη διοίκηση. Ντροπή τους.
Είναι πλέον ξεκάθαρο πως ο δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης και η διοίκηση του είναι αποφασισμένοι να ξεφτιλίσουν το Ωραιόκαστρο, τόσο ως θεσμό, όσο και ως όνομα. Η κατρακύλα τους σε όλα τα επίπεδα δεν έχει τέλος.
Μπροστά σε αυτό το αδιέξοδο μία είναι να λύση. Αυτή, που από τις αρχές του φετινού καλοκαιριού, φωνάζουμε. Να φύγουν άμεσα από τη διοίκηση του δήμου. Τα λάθη και την ανικανότητα τους, δεν οφείλει να τα πληρώσει κανένας δημότης και κάτοικος του Ωραιοκάστρου.
 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!