LIVE: Στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης ο Ομπάμα - Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης επισκέπτεται αυτή την ώρα ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

obama-akropoli-ksenagisi-1000

15134444_10211031775408062_1649307959_n

Ακολούθως θα επισκεφθεί το Μουσείο της Ακρόπολης και μετά θα κατευθυνθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος όπου και θα απευθύνει την ομιλία του.

Τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή γύρω από την Ακρόπολη είναι από νωρίς το πρωί δρακόντεια, με την αστυνομία να κάνει αισθητή την παρουσία της. 

Oι αρχαιολογικοί χώροι της Ακρόπολης και των Κλιτύων (Βόρειας και Νότιας - Διονυσιακού Θεάτρου) σήμερα έως τις 14:00 είναι  κλειστοί για λόγους ασφαλείας.







Ήδη στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» έχει συγκεντρωθεί πλήθος πολιτικών προσώπων και υψηλών προσκεκλημένων από τον επιχειρηματικό και βιομηχανικό κόσμο που έλαβαν πρόσκληση ώστε να παρευρεθούν στο Ίδρυμα για την ομιλία.

Η πρόσκληση αναφέρει ρητά ότι οι καλεσμένοι θα πρέπει να βρίσκονται στο Ίδρυμα Σταυρός Νιάρχος από τις 11:30 ως και τις 12:30. Η πρόσβαση στο Ίδρυμα, όπου τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, γίνεται μόνο με ταξί ενώ υπάρχουν ελάχιστες θέσεις στάθμευσης μόνο για ορισμένους επισήμους.


Η αναχώρησή του από την Αθήνα για το Βερολίνο έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι. Ετσι, λόγω των μέτρων ασφαλείας που έχει λάβει η ΕΛ.ΑΣ., από τις 14:00 μέχρι και τις 16:00 το μεσημέρι δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια του προαστιακού από και προς το αεροδρόμιο.

Το Air Force One αναμένεται να απογειωθεί από το «Ελ. Βενιζέλος» στις 15:30, με προορισμό τη γερμανική πρωτεύουσα.

 


Πηγή: www.imerisia.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!