Πυρίδης Ι. - Ενωση Πολιτών Μετέωρα: Περιμένουμε απαντήσεις στα ερωτήματα που καταθέσαμε [φώτο] [video]


Ένωση Πολιτών Μετέωρα, ένας σύλλογος που ενώνει τους κατοίκους των Μετεώρων. Απο την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του (2007), στόχος  όλων ήταν ¨....να γίνει η περιοχή ομορφότερη, πιο πολιτισμένη, ένας συνεχής αγώνας  για το περιβάλλον, την σωστή πολεοδομική ανάπτυξη...”,όπως δήλωνε πριν λίγο καιρό ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Νίκος Παπαδόπουλος, σε συνέντευξή του στο avatonpress,gr (δείτε εδώ).
Πριν μερικές ημέρες μιλήσαμε με τον πρόεδρο της Ένωσης κ Πυρίδη Ιωάννη, στα γραφεία της Ένωσης. Ο λόγος ήταν η παρέμβαση του ιδίου αλλά και της Ένωσης στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο. Στο συμβούλιο αυτό ο κ Πυρίδης κατέθεσε ερωτήματα, σχετικά με το ΣΜΑ Ευκαρπίας, την απόδοση του πρ. στρατοπέδου Παύλου Μελά αλλά και το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στα Μετέωρα και χρήζει άμεσης επίλυσης το χρόνιο πρόβλημα του Καν Καν, όπως και η πάροδος Καβάλας - Χορτιάτη με πολεοδομικό πρόβλημα, τα αυθαίρετα που υπάρχουν στους  Βυζαντινούς Μύλους, αλλά και τι γίνεται με κεραίες υψηλής τάσεως. Παρά τις υποσχέσεις για απομάκρινσή τους πριν απο 6 μήνες δεν έγινε τίποτα.
Δείτε τι δήλωσε στη κάμερα του avatonpress.gr:










Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!