ΑΕΚ: Απέρριψε την πρόταση της Τουλούζ για τον Γιόχανσον

Δεν παραχωρεί τον Γιάκομπ Γιόχανσον η ΑΕΚ.

Κι αν τις προηγούμενες ημέρες δεν έβγαινε τίποτα από την ΠΑΕ για το ενδιαφέρον της Τουλούζ, τελικά οι «κιτρινόμαυροι» παραδέχθηκαν ότι δέχτηκαν κρούση από την γαλλική ομάδα για τον Σουηδό μέσο, την οποία απέρριψαν με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η έγκυρη εφημερίδα «Equipe» έγραψε ότι  η Ένωση είπε «όχι» στο σύλλογο της Τουλούζης, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα της Ligue 1 είναι πρόθυμη να προσφέρει το ποσό των 3 εκ. ευρώ για την αγορά του παίκτη. 

Με βάση τα όσα διέρρευσαν και από την πλευρά της ΑΕΚ, όντως τα τελευταία 24ωρα έγιναν διαπραγματεύσεις με την Τουλούζ, με τους Γάλλους να προσφέρουν ένα ποσό που από τους «κιτρινόμαυρους» χαρακτηρίστηκε ως τελικό. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Ένωσης το ποσό αυτό δεν ήταν 3 εκ. ευρώ, αλλά τα μισά συν ένα ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη. 

Η προσφορά αυτή, όμως, δεν θεωρήθηκε από τους παράγοντες του αθηναϊκού συλλόγου δελεαστική και σύμφωνα με πληροφορίες ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης, έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να απαντήσουν αρνητικά στην Τουλούζ και ταυτόχρονα να προχωρήσουν στον προγραμματισμό του ραντεβού με τον μάνατζερ του Σουηδού άσου (πιθανότατα ανάμεσα στα δύο ματς με τη Μπριζ, χωρίς να έχει «κλειδώσει» ακόμη), προκειμένου να γίνει η τελική συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!