Ερώτηση για το Κέντρο Υγείας Διαβατών κατέθεσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Αναστασιάδης

Ερώτηση για το Κέντρο Υγείας Διαβατών  κατέθεσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Αναστασιάδης

 Τα σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Διαβατών επισημαίνει με σχετική ερώτηση ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Αναστασιάδης.


Ακολουθεί η Ερώτηση:

                                   Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η/8436/4.9.2017
Προς:
Τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό
Θέμα:
Λειτουργία Κέντρου Υγείας Διαβατών
  Κύριε υπουργέ,
  Η περιοχή ευθύνης του Κέντρου Υγείας Διαβατών περιλαμβάνει πάνω από 50.00 μόνιμους κατοίκους, καθώς εξυπηρετεί όλο  το Δήμο Δέλτα , περιοχές των όμορων Δήμων Ωραιοκάστρου και Χαλκηδόναςτις φυλακές Διαβατών, τον οικισμό Ρομά Αγ.Σοφία, δύο  προσωρινούς καταυλισμούς προσφύγων- μεταναστών και το τμήμα Μεταγωγών Θεσσαλονίκης
  Μετακινήσεις και συνταξιοδοτήσεις Ιατρικού , βοηθητικού και τεχνικού προσωπικού, οδήγησαν το Κέντρο Υγείας σε οριακή λειτουργία.
  Η εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από το φιλότιμο του προσωπικού του κέντρου οι οποίοι καθημερινά καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες με σκοπό την καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας.
  Εκτός από την έλλειψη των αναλωσίμων υλικών και την αδυναμία λειτουργίας του ακτινολογικού είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι το κέντρο υγείας Διαβατών διαθέτει ένα ασθενοφόρο το οποίο δεν καλύπτει όλες τις βάρδιες εβδομαδιαίως.

  Σε συνέχεια των παραπάνω ερωτάσθε κ. Υπουργέ

  Σε ποιες ενέργειες προτίθεστε να προβείτε προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα λειτουργικά προβλήματα του κέντρου υγείας Διαβατών;

Δευτέρα 4η  Σεπτεμβρίου 2017                                                         Ο Ερωτών Βουλευτής

  Σάββας Ι. ΑναστασιάδηςΤο avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!