ΕΚΜΕΚ live - Παρουσίαση δίσκου, Σάββατο 4 Νοεμβρίου Eightball Θεσσαλονίκη

ΕΚΜΕΚ LIVE ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ FAUST ΑΘΗΝΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ EIGHTBALL ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Με ολοκαίνουργια τραγούδια από το νέο τους album «Ο Βασιλιάς της Μοναξιάς» (Ogdoo Music Group), έρχονται οι ΕΚΜΕΚ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το συγκρότημα που έχει δικαίως χαρακτηριστεί ως ένα από τα καλύτερα live acts της χώρας, ανεβαίνει στην σκηνή του Faust στην Αθήνα για να παρουσιάσει το νέο του album, την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου την ημέρα που θα γίνει επίσημα διαθέσιμο σε ηλεκτρονικά δισκοπωλεία και πλατφόρμες, και δύο μέρες αργότερα το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στο Eightball της Θεσσαλονίκης.

Τα νέα τους τραγούδια έχουν έντονες επιρροές από την μεξικάνικη και latin μουσική, φέρνοντας στο μυαλό τον ήχο των Calexico, ενώ συνεχίζουν να φλερτάρουν και με την ελληνική παράδοση.

Τρομπέτες και ηλεκτρικές κιθάρες «κεντούν» υπέροχα πάνω σε τραγούδια για «μάγισσες νύχτες», «ρόδα της ερήμου» και περιπλανώμενους ήρωες.
Όπως και σε κάθε live τους έτσι κι εδώ, θα παίξουν και τραγούδια άλλων αγαπημένων τους δημιουργών, φτιάχνοντας ένα ηλεκτρικό και ξεσηκωτικό set που δημιουργεί ένα μεγάλο πάρτι.

Αθήνα
Faust
Πέμπτη 2 Νοεμβρίου
Καλαμιώτου 11, Πλατεία Αγίας Ειρήνης
Τηλ.κρατήσεων: 210 3234095
Οι πόρτες ανοίγουν 21:30
Είσοδος 5 ευρώ

Θεσσαλονίκη
Eightball
Σάββατο 4 Νοεμβρίου
Πίνδου 1, Λαδάδικα
Τηλ κρατήσεων: 6937176490
Ώρα έναρξης 21:30
Είσοδος 5 ευρώ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!