Η κάμερα ασφαλείας έπιασε ένα γείτονα που κατέβαζε τα σκουπίδια -Ούτε τον δολοφόνο, ούτε τον μεταφορέα του βρέφους

Τελικά ο ύποπτος δεν μετέφερε κανένα βρέφος, απλώς πετούσε τα σκουπίδια στην Πετρούπολη.

Ενας νεαρός άνδρας εμφανίστηκε μπροστά στους αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και πολύ εκνευρισμένος είπε πως από το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας εμφανίζεται ως φερόμενος «ύποπτος» μεταφορέας του δολοφονημένου βρέφους που είχε βρεθεί μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη.

Ωστόσο όπως ανέφερε είναι κάτοικος της περιοχής και στα πλάνα που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως πετάει απλώς τα σκουπίδια.
Οπως αποδείχθηκε ο άνδρας μένει εκεί κοντά, δεν είχε την σύζυγο και όπως φαίνεται δεν έχει καμία σχέση με την σοβαρή υπόθεση. Μάλιστα εκνευρισμένος επιφυλάχθηκε παντός… νομίμου δικαιώματός του, καθώς οι φήμες και τα ανεπιβεβαίωτα ρεπορτάζ τον ήθελαν ως δράστη της φρικιαστικής δολοφονίας του βρέφους.

Μάλιστα οι συγκεκριμένες αναφορές είχαν αποπροσανατολίσει τις αστυνομικές έρευνες καθώς το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης είχε επικεντρωθεί στον εντοπισμό του άνδρα που ενδέχεται να πέταξε το δολοφονημένο βρέφος και όχι στον εντοπισμό της γυναίκας που φαίνεται να το κυοφορούσε και να το γέννησε ενδεχομένως μέσα σε σπίτι της περιοχής και ευθύνεται και εκείνη για τον φρικιαστικό στραγγαλισμό του με τον ομφάλιο λώρο και σκοινί.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!