«Ας θυμηθούν τη μάχη του Σαγγάριου»

Μετά την επίθεσή του στο ΝΑΤΟ εξαπέλυσε αυτή τη φορά απειλές προς τους Έλληνες, που όπως είπε «κάνουν δηλώσεις μεγαλύτερες από το ανάστημά τους». 

Όπως μετέδωσε από την Κωνσταντινούπολη η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ, σε ομιλία του ο Τούρκος πρόεδρος κάλεσε τους Έλληνες να θυμηθούν την ιστορία και συγκεκριμένα τη μάχη του Σαγγάριου. «Ας διαβάσουν βιβλία ιστορίας για το πώς σώθηκαν, πέφτοντας στη θάλασσα αυτοί που κάνουν δηλώσεις μεγαλύτερες από το ανάστημά τους... Ας μάθουν τη μάχη του Σαγγάριου, το πώς σώθηκαν από το να γίνουν σαλαμούρα και πώς εγκατέλειψαν τα μέρη πέφτοντας στη θάλασσα» είπε σε ακόμη ένα παραλήρημα ο Ταγίπ Ερντογάν.

Νωρίτερα ο Τούρκος πρόεδρος είχε εξαπολύσει πυρά κατά της ηγεσίας του ΝΑΤΟ, τονίζοντας ότι ο Οργανισμός δεν συνδράμει τον αγώνα της Τουρκίας κατά της τρομοκρατίας και μάλιστα προσπαθεί να θέσει εμπόδια.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!