Στην ευρωαραβική σύνοδο ο Αλέξης Τσίπρας

Το «παρών» στην 3η ευρωαραβική σύνοδο θα δώσει ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα πραγματοποιήσει και την εναρκτήρια ομιλία στις 9:30 το πρωί της Δευτέρας, στο Μέγαρο Μουσικής. Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας θα έχει σειρά διμερών συναντήσεων.
Πιο αναλυτικά, ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με την υπουργό Εξωτερικών της Αυστρίας, Karin Kneissl στις 12:15, ενώ στις 2:30 μετά το μεσημέρι, θα συναντηθεί με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της Παλαιστίνης, Nabil Abu Rudeineh. 
Ακολούθως, στις 4 το απόγευμα, ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εσωτερικών της Σερβίας Nebojsa Stefanovic.
Τέλος, στις 9 το βράδυ, ο πρωθυπουργός θα παραστεί στο επίσημο δείπνο προς τιμήν των προσκεκλημένων στην ευρωαραβική Σύνοδο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!