Ολοκληρώθηκε η αποξήλωση περιπτέρου στην Ευκαρπία και η απομάκρυνση του σπασμένου αμίαντου

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018 από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Παύλου Μελά η αποξήλωση του περιπτέρουπου βρισκόταν στις Εργατικές Κατοικίες Ευκαρπίας μπροστά ακριβώς από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ευκαρπίας. Τις εργασίες ξεκίνησε πρώτα το Τμήμα Περιβάλλοντος, αφού εξασφαλίστηκαν όλες οι απαραίτητες αδειοδοτήσεις από την Περιφέρεια Κ.Μ. Με τη συνδρομή πιστοποιημένου συνεργείου διαχείρισης επικίνδυνων υλικών της εταιρείας INTERGEO  απομακρύνθηκε ο σπασμένος αμίαντος από τη στέγη και ακολούθως το Τμήμα Καθημερινότητας ξήλωσε το παράπηγμα που καταλάμβανε χώρο 50 τ.μ..
Το περίπτερο εδώ και 15 χρόνια ήταν ανενεργό και αποτελούσε εστία μόλυνσης της δημόσιας υγείας καθώς βρίσκονταν ανάμεσα στο σχολικό συγκρότημα και τον αθλητικό χώρο της περιοχής της Ευκαρπίας. Τις εργασίες συντόνισαν ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Καθημερινότητας και Άμεσης Επέμβασης Δημήτρης Αθάνατος και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιβάλλοντος Σάκης Λαζαρίδης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!