Διαμαρτυρία της θεατρικής ομάδας του δήμου Παύλου Μελά για την απομάκρυνση του σκηνοθέτη [φώτο] [video]


Διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ απο τα μέλη της θεατρικής ομάδας του δήμου Παύλου Μελά για την απομάκρυνση του σκηνοθέτη τους. Η διαμαρτυρία έγινε έξω απο το Πολιτιστικό Κέντρο Χ. Τσακίρης κατά την διάρκεια του 1ου Περιβαλλοντικού  Συνεδρίου.

Όπως αναφέρουν στο έντυπο που μοιράστηκε στο  χώρο της διαμαρτυρίας,  πριν απο μερικά χρόνια προέκυψε πρόβλημα και για τον  λόγο αυτό ενώθηκαν οι θεατρικές ομάδες Πολίχνης και Σταυρούπολης, σε μια και ονομάσθηκε θεατρική ομάδα Παύλου Μελά.
Επίσης κατά το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς, προέκυψε πρόβλημα λόγω της απομάκρυνσης  του σκηνοθέτη. Έγινε συνάντηση με τον δήμαρχο και φάνηκε να λύνεται το πρόβλημα. Τελικά, η απομάκρυνση του σκηνοθέτη έγινε λίγο μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεων στα φεστιβάλ που πήρε μέρος η ομάδα.
Έξι έργα που ετοιμάσθηκαν κινδυνεύουν να μην παρουσιασθούν ποτέ, όπως τονίζουν τα μέλη της ομάδας.
Τα μέλη της ομάδας ζητούν την παραμονή του σκηνοθέτη.

Από την πλευρά του δήμου μιλούν  ότι το πρόβλημα προέκυψε λόγω λήξης της σύμβασης που είχε ο σκηνοθέτης και ότι θα πρέπει να γίνει νέος διαγωνισμός για να πληρωθεί η θέση, στον οποίο διαγωνισμό θα μπορεί να λάβει μέρος και ο σκηνοθέτης.

Το οπτικοακουστικό υλικό είναι  της "Ένωσης Πολιτών Μετέωρα"


















Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!