"Το σώμα μας μιλάει" διάλεξη με την Όλια ΠαμπουκίδουΔελτίο τύπου

«Το σώμα μας μιλάει» είναι ο τίτλος της διάλεξης που θα δώσει η ψυχολόγος-συστημική θεραπεύτρια  Όλια Παμπουκίδου, μουσικοθεραπεύτρια Μ.Α. στον πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια» (Δ.Γούναρη 39, Καμάρα) την Τρίτη 26 Μαρτίου, ώρα 19.00’.

Οι σωματικές ενοχλήσεις, κάποιες φορές δεν συνοδεύονται από παθολογικά ευρήματα και εντάσσονται στα λεγόμενα ψυχοσωματικά.
Ποιά μπορεί να είναι τα ζητήματα που δεν μπορούν να εκφραστούν; Τι μπορεί να μας περιορίζει και να προσκαλεί τη σωματοποίησή τους;
Συζητάμε για τα μηνύματα που επικοινωνούμε στο περιβάλλον μας με μη λεκτικό τρόπο, μέσω του σώματος μας καθώς και για τα διαφορετικά σημεία που «χτυπούν» τα ψυχοσωματικά στον οργανισμό μας.
Είσοδος Ελεύθερη


Βιογραφικό

​Η Όλια Παμπουκίδου είναι μουσικοθεραπεύτρια, ψυχολόγος και συστημική θεραπεύτρια. Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Τμήμα Ψυχολογίας του ΑΠΘ, έχει εξειδικευτεί στην Οικογενειακή-Συστημική Θεραπεία και ολοκλήρωσε το ΠΜΣ (M.A.) Μουσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Το 2014 πήρε πτυχίο πιάνου από το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε στην Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου "ΕΛΠΙΔΑ", καθώς επίσης συμμετείχε και σε άλλα προγράμματα, όπως στο Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας του ΑΠΘ. Σήμερα εργάζεσαι σε ιδιωτικό Κδαπ μεΑ της πόλης και πραγματοποιεί ιδιωτικά συνεδρίες ψυχοθεραπείας. Επενδύει στην συνεχή κατάρτιση και εκπαίδευση πραγματοποιώντας παρουσιάσεις και συμμετέχοντας σε συνέδρια σχετικά με τα θέματα του αυτισμού, της μουσικοθεραπείας, του θεραπευτικού παιχνιδιού και των ανθρώπων με αναπηρία.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!