Ανακοίνωση για το ωράριο λειτουργίας του Δημοτολογίου ενόψει εκλογών στον δήμο Παύλου Μελά



Βάσει των διατάξεων των άρθρων 10 παρ. 5   και άρθρων 19 παρ.7 του ν.3852/2010,  σύμφωνα με τα οποία λήγει η προθεσμία για τη μεταδημότευση, λόγω υποβολής υποψηφιότητας, χωρίς τη συνδρομή των προυποθέσεων των παρ.7και 8 του άρθρου 15 του ΚΔΚ και η προθεσμία για την επίδοση στον Πρόεδρο του Πρωτοδικείου της ΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ  ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ :
Για την απρόσκοπτη χορήγηση των απαραίτητων δικαιολογητικών και την παροχή διευκόλυνσης προς όλους τους υποψήφιους στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη Δημοτικών – Περιφερειακών – Κοινοτικών Συμβούλων και Ευρωβουλευτών , το γραφείο Δημοτολογίου του Δήμου Παύλου Μελά που εδρεύει στη Δ.Ε. Σταυρούπολης (και συγκεκριμένα απέναντι από το κόκκινο Δημαρχείο, επί της οδού Ιωαννίνων 9 και μεταξύ των οδών Πλαστήρα και Μεσολογγίου ) θα παραμείνει ανοικτό   από την 8η π.μ. έως και την 24η ώρα, τις παρακάτω ημέρες:
α. Τo ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΜΑΙΟΥ 2019 (τελευταία ημέρα ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΗΣ λόγω υποψηφιότητας),
β. Tην ΚΥΡΙΑΚΗ 5   ΜΑΙΟΥ 2019 ( Επίδοση στον Πρόεδρο του Πρωτοδικείου της Δήλωσης κατάρτισης του Συνδυασμού).
Γ. Το  ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΙΟΥ 2019 (τελευταία ημέρα Υποβολής Παραίτησης Υποψηφίου)
                                               
Κατά τα λοιπά η υπηρεσία Δημοτολογίων θα παραμείνει ανοιχτή και κατά το τριήμερο των εκλογών, της 26ης Μαίου 2019   καθώς και κατά το τριήμερο των επαναληπτικών εκλογών της 2ας Ιουνίου 2019
Ο Δημαρχος Παύλου Μελά
Δημήτρης Δεμουρτζίδης

              


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!