Καλαμαριά: καταστροφές στο υπαίθριο υλικό του Αρη Τεμεκενίδη

-Τι κρίμα...
Φαίνεται ότι δεν αντέχουν όλοι τη σοβαρή και με επιχειρήματα αντιπαράθεση. Φαίνεται επίσης ότι έχει δημιουργηθεί μεγάλο άγχος από την - εμφανή πλέον - απήχηση των προγραμματικών θέσεων της παράταξής μας και του Άρη Τεμεκενίδη.
Δεν εξηγείται αλλιώς ότι αντί σοβαρού και γόνιμου διαλόγου, έχουν αποφασίσει κάποιοι να κινηθούν με μεθόδους συστηματικής καταστροφής και εξαφάνισης του υπαίθριου υλικού της καμπάνιας μας, κινούμενοι μάλιστα σχεδόν επιλεκτικά απέναντι στο υποψήφιο Δήμαρχο Αρη Τεμεκενίδη.
Αντιλαμβανόμαστε ότι ο κομματικός σωλήνας στον οποίο προφανώς μεγάλωσαν είναι γεμάτος με τέτοιες παλαιοκομματικές συμπεριφορές και τραμπουκισμούς, που όμως δεν θα έπρεπε να έχουν καμιά σχέση με τη νέα γενιά αυτοδιοικητικών στελεχών που ο Δήμος μας χρειάζεται.
Ας προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους σε εποικοδομητικές πράξεις και αντιπαράθεση επιχειρημάτων.
Εμείς θα είμαστε εδώ, ανεξάρτητοι και πάνω από κομματικές στοιχίσεις, για να προχωρήσουμε με τους συνδημότες μας και να αλλάξουμε την Καλαμαριά, να την κάνουμε Πρώτη Ξανά!
- 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!