Δήμος Παύλου Μελά: Παράταση ενστάσεων για τους παιδικούς σταθμούς μέχρι τις 19/7/2019


Η Ε.Ε.Τ.Α.Α., για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αιτούντων και για την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων, για πρώτη φορά στο πλαίσιο της τρέχουσας Πρόσκλησης, υιοθέτησε ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή των ενστάσεων.
Τις πρώτες ημέρες υποβολής ενστάσεων υπήρξαν δυσκολίες και προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα όλοι οι αιτούντες που επιθυμούν να υποβάλλουν ένσταση, η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή τους παρατείνεται έως και την Παρασκευή 19/7/2019 στις 24:00.
Μετά την εξέταση των ηλεκτρονικά υποβληθεισών ενστάσεων, θα καταρτιστούν οι οριστικοί Πίνακες των ωφελούμενων ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα και θα αναρτηθούν στον ιστότοπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. την Τρίτη 23/7/2019.
Επισημαίνουμε ότι, ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων μπορούν να υποβληθούν από τους αιτούντες και μόνον ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ www.eetaa.gr, μέσω της Ειδικής εφαρμογής για την ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων.
Εγγραφές από τις 24 έως τις 31 Ιουλίου 2019
Σχετικά με τις εγγραφές νηπίων βρεφών (ημερομηνία γέννησης από 1-1-2016 και μετά) σχολικής περιόδου 2019-2020 μέσω ΕΣΠΑ, το Τμήμα Παιδικών Σταθμών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής ανακοινώνει το εξής:
Οι δικαιούχοι του προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής & επαγγελματικής ζωής» μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων στις 23/07/2019, θα πρέπει να απευθυνθούν στον παιδικό σταθμό της επιλογής τους από τις 24 έως τις 31 Ιουλίου 2019.
Απαραίτητη η προσκόμιση των παρακάτω :
  • VOUCHER
  • Ταυτότητα ωφελούμενης ή Εξουσιοδότηση ωφελούμενης σε συγγενικό πρόσωπο σε περίπτωση αδυναμίας της να παρουσιαστεί η ίδια
  • ΑΜΚΑ μητέρας και παιδιού


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!