Άνοιξε το κολυμβητήριο του δήμου Παύλου Μελά. Ποια διακιολογητικά απαιτούνται για εγγραφή

"ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Την ευκαιρία να δροσιστούν και να κάνουν βουτιές έχουν οι δημότες του Παύλου Μελά, καθώς ξεκίνησε η λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ιθάκης και Περικλέους στην Άνω Ηλιούπολη. Μετά την επιτυχημένη λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου πέρυσι το καλοκαίρι φέτος θα λειτουργήσει όλη τη θερινή περίοδο .
Το σύγχρονο, ολυμπιακών διαστάσεων κολυμβητήριο, αποτελεί μία όαση δροσιάς και χαλάρωσης για τους πολίτες που θα παραμένουν στην πόλη .Η σχολαστική επίβλεψη στους κανόνες υγιεινής των συντηρητών πισίνας το κατατάσσει στα καθαρότερα της πόλης .
Ξεκίνησε την λειτουργία του μόνο με ώρες κοινού έως τέλη Ιουνίου . Με την πρόσληψη προσωπικού θα ξεκινήσουν τμήματα εκμάθησης παιδιών και ενηλίκων, aqua aerobic και κινητικής αποκατάστασης καθώς και πρωινή λειτουργία .
Οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινά από τις 14:30 - 21:30 και το Σάββατο από τις 10:00 – 17:00 για ώρες κοινού .
Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή είναι :
Για ενήλικες πρόσφατη ιατρική βεβαίωση (1 χρόνο) από παθολόγο ή καρδιολόγο και δερματολόγο, για ανήλικους από παιδίατρο και δερματολόγο καθώς και μια φωτογραφία ταυτότητας .
Η γενική είσοδος είναι 2 € η μηνιαία συνδρομή 30 € και ισχύουν μειώσεις για διάφορες περιπτώσεις και κοινωνικές ομάδες . Οι πολύτεκνοι , Γ΄ ηλικία, μονογονεϊκές οικογένειες και φοιτητές έχουν έκπτωση 50 %. Αμεα και οικογένειες με 2 γονείς άνεργους είναι δωρεάν . Υπάρχουν κάρτες 5 και 10 επισκέψεων που τις προμηθεύονται από την Γραμματεία του Κολυμβητηρίου αφού πληρώσουν το αντίτιμο. .
Ο τρόπος πληρωμής γίνεται :
1)στα ταμεία των Δημοτικών Ενοτήτων Ευκαρπίας , Πολίχνης και Σταυρούπολης .
2) Στην Τράπεζα Πειραιώς - ΙΒΑΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
GR 0601722310005231051066618 (ME ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ)
3) Μέσω ebanking ηλεκτρονικά

Εγγραφες -πληροφορίες
Ιθάκης και Περικλέους Ανω Ηλιούπολη
τηλ : 2310 607457 2310 643963"


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!