Αγιασμός και εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ
ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 57013 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ. & FAX 2310 694652
e mail: oraman@oraman.eu                                                                  ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013
                               
                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


     Η 'Ενωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων τέλεσε αγιασμό για τη νέα περίοδο και εγκαίνια των νέων της εγκαταστάσεων το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013.

Στην εκδήλωση παρέστησαν: Ο εκπρόσωπος του υπουργού Μακεδονίας - Θράκης κ. Χρήστος Τσαλικίδης, οι βουλευτές Β΄Θεσσαλονίκης κ.κ Σάββας Αναστασιάδης, Κατερίνα Μάρκου, οι αντιδήμαρχοι του δήμου Ωραιοκάστρου κ.κ Ανέστης Πολυχρονίδης, Θόδωρος Ματσουκατίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Ωραιοκάστρου κ.κ Αστέριος Γαβότσης, Θανάσης Καρύδης,η πρόεδρος του Σ.Πο.Σ Ν. Θεσσαλονίκης της Π.Ο.Ε κ. Αγγελική Παπαδοπούλου, ο αντιπρόεδρος κ. Κλημέντιος Μπαλαμπανίδης και το μέλος του δ.σ κ. Γεώργιος Μαυρομμάτης, ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ κ. Παντελής Τσακίρης, ο τ. πρόεδρος του ΠΣΑΠ κ. Λάκης Σημαιοφορίδης , οι δημοσιογράφοι κ.κ Έλσα Αγοραστού, Χρύσα Κυριακού και πλήθος μελών και φίλων του συλλόγου.

     Στα αξιοσημείωτα της εκδήλωσης τα εδέσματα που προσφέρθηκαν στους παριστάμενους τα οποία προήλθαν από την εθελοντική προσφορά των γυναικών-μελών και φίλων των συλλόγου.
     Εντύπωση ιδιαίτερη προκάλεσε η προσφορά της γνωστής εικαστικής δημιουργού της πόλης μας κ. Μάρης Βεργουλίδου, η οποία προσφέρει όλα τα έργα ζωγραφικής της που είναι σχετικά με τον Πόντο στην Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων. Μια εξαιρετικά γενναιόδωρη χειρονομία.

     Ευχαριστίες και στον δημοτικό σύμβουλο του δήμου μας κ. Αστέριο Γαβότση για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας με το ποσό των πεντακοσίων ευρώ
         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ                                                      ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΥΡΤΖΙΟΥ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!