Ψήφισμα συμπαράστασης του συλλόγου εργαζομένων του δήμου Παύλου Μελά για τους συναδέλφους τους που δικάζονται σήμερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ 4/12/2013
ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΩΝ
Τηλ: 2313302845, 6970806305,6945369985

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Το Δ.Σ. του συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Παύλου Μελά εκφράζει τη συμπαράσταση του στους συνάδελφους Σταμίδη Παναγιώτη & Μιχαηλίδου Ελισσάβετ που δικάζονται στις 5/12/2013 στη Θεσσαλονίκη.
Οι παραπάνω συνάδελφοι χωρίς να έχουν καμιά απολύτως σχέση βρίσκονται κατηγορούμενοι σε μια υπόθεση που αφορά τις πελατειακές σχέσεις της Διοίκησης στον πρώην Δήμο Πολίχνης.
Ο σύλλογος μας θεωρεί άδικη τη δίωξη αυτή των δύο εργαζόμενων, και μάλιστα σ’ αυτήν την δύσκολη χρονική στιγμή που η εφαρμογή του νέου πειθαρχικού κώδικα δημοσίων υπαλλήλων, κινδυνεύει να τους οδηγήσει στην εφεδρεία - αργία και εν τέλει στην ανεργία.
Υπογραμμίζουμε εδώ πως το τελευταίο διάστημα πλήθος συναδέλφων ταλαιπωρούνται και βιώνουν απίστευτες καταστάσεις τρομοκράτησης με πειθαρχικές και ποινικές διώξεις.
Ζητάμε την αθώωση των δύο εργαζομένων που εργάσθηκαν πάντα με τιμή και αξιοπρέπεια, ήθος και φιλότιμο και σε κάθε περίπτωση δεν φέρουν ευθύνη, ούτε έβλαψαν ποτέ το Δήμο και το Δημόσιο συμφέρον.


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!