Σωματείο ¨Μακεδονία¨ Ευκαρπίας: Τα παιδικά τμήματα έκλεψαν τις εντυπώσεις στον ετήσιο χορό τους[φώτο][video]


Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος ο ετήσιος  χορός του Σωματείου ¨Μακεδονία¨ Ευκαρπίας, στο κέντρο δεξιώσεων  ¨Σταύρος ¨ στην Ευκαρπία, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου.
Η συμμετοχή του κόσμου μεγάλη, η μουσική, ο χορός και το τραγούδι στο ζενίθ και η διασκέδαση σίγουρη.
Θετικότατη εντύπωση προξένησαν οι ¨μικροί και οι μικρές¨ - τα παιδικά τμήματα δηλαδή του σωματείου, όπου προς έκπληξη όλων έκλεψαν την παράσταση με τις χορευτικές τους δυνατότητες για πάνω από 1,5 ώρα.

Στη συνέχεια και αφού χόρεψαν από παραδοσιακούς μέχρι λάτιν και σύγχρονους  χορούς, αποχώρησαν για να αφήσουν και τους  ¨μεγάλους¨  να ξεδώσουν και να κλέψουν λίγη από τη δόξα των μικρών.
Την επιμέλεια των  χορευτικών του σωματείου την είχαν οι χοροδιδάσκαλοι, κ. Βαρβάρα Παναγιωτίδου , κ. Χάρης Κατέλας και κ. Νίκος Καρανταγλής.




Παρόντες οι ιερείς της περιοχής, αρκετά μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης (τόσο από τη συμπολίτευση όσο και από την αντιπολίτευση) και σύλλογοι της περιοχής (περιβαλλοντικοί και πολιτιστικοί).
Σε δηλώσεις του στο avatonpress.gr η κ. Δώρα Λαζαρή, πρόεδρος του Σωματείου ¨Μακεδονία¨ Ευκαρπίας, ανέφερε ότι ¨θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης¨ .



μια χαρούμενη παρέα


Δείτε τι δήλωσε στο avatonpress.gr η κ. Λαζαρή και  αρκετά βίντεο από την εκδήλωση::








Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!