Θεοφάνεια στη Δυτική Θεσσαλονίκη


Θεοφάνια στο δημοτικό Κολυμβητήριο του δήμου Παύλου Μελά

Τριάντα περίπου κολυμβητές από τις Δ.Ε. Πολίχνης, Ευκαρπίας και Σταυρούπολης αναμένεται να πέσουν στα παγωμένα νερά της πισίνας, ολυμπιακών διαστάσεων, του δημοτικού κολυμβητηρίου Παύλου Μελά.

Ο Αγιασμός των υδάτων θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Κολυμβητήριο της Δ.Ε. Σταυρούπολης (Περικλέους και Ιθάκης, Άνω Ηλιούπολη). Η τελετή θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ. παρουσία του δημάρχου Παύλου Μελά Διαμαντή Παπαδόπουλου.

Αμέσως μετά το τέλος του αγιασμού η διοίκηση του δήμου θα ανταλλάξει ευχές με τους παρευρισκόμενους


ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Ο Δήμαρχος  Δημήτρης Σαραμάντος & το Δημοτικό Συμβούλιο Ωραιοκάστρου

Σας προσκαλούν να παραβρεθείτε στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων, που θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ωραιοκάστρου, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου, τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014.

Πληροφορούμε τους  κολυμβητές  που αναμένεται να πέσουν στα νερά της πισίνας, ότι η πισίνα είναι θερμαινόμενη.

Θεοφάνεια στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

Το συγκλονιστικό γεγονός της βάπτισης του Χριστού από τον Ιωάννη τον Πρόδρομο στον Ιορδάνη ποταμό, και με την ευχή ο συμβολισμός της παλιγγενεσίας ν’ αγγίξει τη χώρα μας, τιμούν η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως και ο δήμος Νεάπολης-Συκεών.
Τα Θεοφάνεια, τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, θα εορταστούν με το δέοντα σεβασμό, την κατάνυξη και τη λαμπρότητα που αρμόζει, ολοκληρώνοντας την περίοδο των Χριστουγέννων.
Όπως κάθε χρονιά δύο θα είναι οι τελετές αγιασμού των υδάτων, που θα πραγματοποιηθούν στις Δημοτικές Ενότητες Συκεών και Νεάπολης.
Στη Δ.Ε. Συκεών η τελετή θα γίνει στις 11 το πρωί στο δημοτικό κολυμβητήριο (Λεχόβου 7, περιοχή Κρυονερίου) από τον Ι.Ν. Αγίων Χαραλάμπους και Χριστοφόρου Συκεών.
Στη Δ.Ε. Νεάπολης η αντίστοιχη τελετή θα αρχίσει στις 11.30 το πρωί στη δημοτική πισίνα (περιοχή Στρεμπενιώτη) από τους Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη Προδρόμου και Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως. Επίσης, μουσικά θα συνοδεύσουν οι Φιλαρμονικές του Δημοτικού Ωδείου και των Προσκόπων Νεάπολης.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!