Δήμος Παύλου Μελά: Προκήρυξη 3 θέσεων εργασίας από την ¨ΙΡΙΣ¨




Ανακοίνωση νο1:
Ανακοινώνεται η προκήρυξη της Δημοτικής Κοινοφωλούς Επιχείρησης «ΙΡΙΣ» για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά δύο (2) άτομα για την κάλυψη αναγκών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παύλου Μελά «ΙΡΙΣ», που εδρεύει στη Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Έλεγχος ασφάλειας και υγιεινής των υπαλλήλων της επιχείρησης και του χώρου στον οποίο εργάζονται» συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες. 
Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της δημοσίευσης στον τοπικό Τύπο (λήγει τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου).
"κατεβάστε" την ανακοίνωση προκήρυξη
"κατεβάστε" τα δικαιολογητικά & τις οδηγίες από το Παράρτημα

Ανακοίνωση νο2:
Ανακοινώνεται η προκήρυξη της Δημοτικής Κοινοφωλούς Επιχείρησης «ΙΡΙΣ» για την πρόσληψη συνολικά ενός (1) ατόμου καλλιτεχνικού-διδακτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της δημοσίευσης στον τοπικό Τύπο (λήγει τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου).
"κατεβάστε" την ανακοίνωση-προκήρυξη


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!