«Θα αλλάξουμε όνομα όταν η κόρη του Βενιζέλου γίνει Μις Κόσμος!»

Μία εξωφρενική επίθεση στο παιδί του Ευάγγελου Βενιζέλου, εξαπέλυσε το κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης των Σκοπίων και ΓΓ Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της γείτονος, Γιόβαν Αντόνοφσκι!
 Ό,τι και να μπορεί κάποιος να προσάψει στον Ευάγγελο Βενιζέλο, σε αυτό δεν έχει και δεν πρέπει να έχει κανέναν χώρο η σύζυγός του, η κόρη του και γενικότερα η οικογένειά του, όπως ισχύει για όλους, τουλάχιστον στον πολιτισμένο κόσμο! 
Ενδεικτική λοιπόν αυτού του «αρνητικού» κλίματος που καλλιεργείται στα Σκόπια για την επικείμενη επίσκεψη του κ. Βενιζέλου στην ΠΓΔΜ, είναι ανάρτηση του Γενικού Γραμματέα της Γραμματείας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της χώρας, Γιόβαν Αντόνοφσκι, στον λογαριασμό του στο facebook, στην οποία αναφέρει: «Μήνυμα για τον Βενιζέλο: Η Μακεδονία θα αλλάξει το όνομά της, όταν η κόρη σου γίνει Μις Κόσμος!».
Παρατίθεται η φωτογραφία με το post του Γιόβαν Αντόνοφσκι στον λογαριασμό του στο facebook

Η ιστοσελίδα των Σκοπίων «NovaTV» (η οποία σε γενικές γραμμές ασκεί κριτική στην κυβέρνηση του Ν. Γκρούεφσκι) σχολιάζει ότι ο κ. Αντόνοφσκι, με το «ασυνήθιστο αυτό διπλωματικό καλωσόρισμα προς τον κ. Βενιζέλο», σκοπεύει ίσως να αυξήσει τη δημοτικότητά του εντός του κυβερνώντος κόμματος VMRO-DPMNE, στο οποίο ανήκει o ίδιος, ενώ πιθανότατα επιχειρεί να προσελκύσει και ψηφοφόρους στο κόμμα κατά την προεκλογική περίοδο.
«Ωστόσο», σημειώνει η ιστοσελίδα, «το δικό μας καθήκον ως ΜΜΕ είναι να προειδοποιήσουμε ότι αυτά τα άνοστα «διπλωματικά» μηνύματα εκ μέρους υψηλόβαθμων κρατικών λειτουργών μετατρέπονται σε νέο όπλο για την ελληνική διπλωματία στις προσπάθειές της να ενισχύσει τη θέση υπεροχής της αναφορικά με τη Μακεδονία σε διεθνές επίπεδο».
Και σε αυτό έχει απόλυτο δίκιο το σκοπιανό μέσο ενημέρωσης, αφού όντως ξεγυμνώνει πλήρως την «ποιότητα» των ...«συνομιλητών»..




 newsbomb


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!