Νέα τμήματα τένις στο Δήμο Παύλου Μελά


                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                 
ΝΕΑ  ΤΜΗΜΑΤΑ  ΤΕΝΙΣ  ΣΤΟΝ  ΔΗΜΟ  ΠΑΥΛΟΥ  ΜΕΛΑ
Ο Δήμος  Παύλου  Μελά  συνεχίζει την προσπάθεια δημιουργίας ευκαιριών άθλησης για όλους τους Δημότες , ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλλου.  Για τον σκοπό αυτό δημιούργησε  νέα τμήματα τένις .
Ένα τμήμα  που μπορεί να αθληθεί όλη η οικογένεια  είναι και  το τένις. Για χρόνια παρεξηγημένο ως  «άθλημα των ελίτ» τα τελευταία χρόνια παίρνει την αναγνώριση που του αξίζει  και συγκεντρώνει όλο και περισσότερους  φίλους . Συνδυάζει την άσκηση με την ψυχαγωγία  και αποτελεί ιδανικό άθλημα για όλη την οικογένεια  και  για όσους θέλουν να γυμναστούν  μακριά  από τους τέσσερις τοίχους ενός γυμναστηρίου .
Το τένις είναι ένας καλός λόγος  για  να ξεκολλήσει  κανείς από τον καναπέ  να απολαύσει την χαρά της άθλησης και να διασκεδάσει .
Το τμήμα  αθλητισμού του Δήμου καλεί  τους Δημότες να εγγραφεί στα τμήματα που  δημιούργησε   για όλες τις ηλικίες κάτω από την καθοδήγηση  έμπειρων προπονητών  Φυσικής Αγωγής . Να φορέσουν  την φόρμα και τα αθλητικά παπούτσια και να έρθουν  στα  τρία  πλήρως εξοπλισμένα Δημοτικά γήπεδα τένις  .
Στην Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης  :
1)    Κλειστά γήπεδα τένις, τα μοναδικά στις Δυτικές Συνοικίες Περικλέους 19  Άνω Ηλιούπολη 
Δευτέρα  και Τετάρτη  5-6μ.μ. Παιδιά  και  6-7μ.μ. Ενήλικες
Σαβ/κύριακο 11-1μ.μ  Παιδιά  και  1-3μ.μ. Ενήλικες
2)    Ανοιχτά γήπεδα τένις  με  χλοοτάπητα Πίσω  από την εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου  επί της οδού Λαγκαδά
Τρίτη  και Πέμπτη   5-6μ.μ. Παιδιά    και  6-7  , 7-8Ενήλικες
Σαβ/Κύριακο   11-12 Παιδιά και 12-1 , 1-2μ.μ. Ενήλικες
Δημοτική Ενότητα Πολίχνης
3)    Ανοιχτά γήπεδα τένις  με ασφαλτικό τάπητα  στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πολίχνης  , προέκταση Αγνώστου Στρατιώτη .
Δευτέρα  και Τετάρτη  5-6.30 μ.μ. Παιδιά και 6.30-8 μ.μ. Ενήλικες.
Το κόστος συμμετοχής είναι 5 € η εγγραφή  και 15 € η μηνιαία συνδρομή . Υπάρχουν και μειώσεις  για ειδικές κοινωνικές ομάδες.
Εγγραφές γίνονται  στα γήπεδα τένις τις ώρες προπονήσεων .

Παράλληλα έχουν ξεκινήσει και τα τμήματα :

aerobic,  pilates,  yoga,  yogilates ,  zumba ,  ορθοσωμικής,  μουσικοκινητικής αγωγής ,  Tae kwon do, παιδικό aerobic,  ρυθμικη & ενόργανη γυμναστική, μπαλέτου,  μοντέρνου χορού, hip-hop  ,  πινγκ-πονγκ,  Τένις ,   Δημοτικών  χορών  και ορθοσωμικής  Γ΄ Ηλικίας .
Πληροφορίες  στα  τηλέφωνα  2310 667626 και 2313302961
Το πρόγραμμα των τμημάτων υπάρχει και αναρτημένο στην ιστοσελίδα  του Δήμου  http://www.pavlosmelas.gr  





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!