ΣΜΑ Ευκαρπίας: Σε αποκλειστικότητα όλη η καταγγελία που έγινε στον Εισαγγελέα για τη νομιμότητα του

Όπως δημοσίευσε χθές το avatonpress κατατέθηκε καταγγελία της αυτοδιοικητικής κίνησης Κεντρικής Μακεδονίας ¨ΟΙΚΟΛΟΓΊΑ  ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ¨ , δια μέσω του περιφερειακού της σύμβουλου  κ. Μιχάλη Τρεμόπουλου. Η καταγγελία κατατέθηκε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης κ. Μαδεμλή με θέμα τη ¨διερεύνηση νομιμότητας των εργασιών κατασκευής στο Σταθμός  Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων  (ΣΜΑ) Ευκαρπίας¨, ζητώντας να σταματήσουν ή ακόμη και να ακυρωθούν οι εργασίες κατασκευής του έργου.

Τέλος, αξίζει να τονισθεί ότι το θέμα αναθερμάνθηκε τόσο με την αθώωση των 5 πολιτών της Ευκαρπίας αλλά και με την χθεσινή καταγγελία της "Οικολογίας Αλληλεγγύης" και πληροφορίες του avatonpress λένε ότι θα ακολουθήσουν και  άλλες ενέργειες, μια και χθές έγινε συντονιστικό του Δικτύου 50 ενάντια στην κατασκευή του ΣΜΑ και προγραμματίζεται γενική συνέλευση την Παρασκευή.
Το στίγμα πλέον για μια ακόμη φορά έχει δοθεί. Απομένει να ενεργοποιηθούν και οι υπόλοιποι φορείς και κυρίως ο δήμος Παύλου Μελά.

 
Διαβάστε αποκλειστικά στο avatonpress όλο το κείμενο της καταγγελίας...




Διαβάστε το δελτίο τύπου της αυτοδιοικητικής κίνησης "ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" εδώ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!