Εκδηλώσεις και δράσεις της ΑυΡΑ σε Νεάπολη - Πεύκα - Άγιο Παύλο!



Το μεσημέρι του Σαββάτου  8  Μαρτίου πραγματοποιήθηκε σε ουζερί-ταβέρνα στην περιοχή των Πεύκων συνάντηση γνωριμίας μελών και φίλων της Αυτόνομης Ριζοσπαστικής Αυτοδιοίκησης με τον υποψήφιο δήμαρχο της παράταξης Χρήστο Γιαρένη. Στην συνάντηση που κράτησε πολλές ώρες με πολύ καλή διάθεση και κέφι, εκτός από τον χαιρετισμό του Χ.Γιαρένη, ανταλλάχτηκαν απόψεις για πολλά κοινωνικά και πολιτικά θέματα.

Με τον τίτλο “Ο μόνος δρόμος είναι ο δρόμος . . . ” η ΑυΡΑ προσκαλεί εδώ και καιρό σε συναντήσεις και συζητήσεις στις γειτονιές του Δήμου.

Την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 11 το πρωί, αφορμή για τη συνάντηση στην πλατεία Γάτσου της Νεάπολης, ήταν η απόφαση του δημάρχου να παραχωρήσει το πάρκινγκ σε ιδιώτη, παρά την αντίθετη απόφαση του τοπικού συμβουλίου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Γιαρένης και μέλη της κίνησης, παρουσίασαν προτάσεις της κίνησης για την διαχείριση του δημόσιου χώρου και αντάλλαξαν απόψεις με κατοίκους της γειτονιάς.

Την ίδια μέρα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ειρήνης στον Άγιο Παύλο, εκδήλωση της ΑυΡΑ, για τα προβλήματα της περιοχής.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Γιαρένης και στελέχη της δημοτικής κίνησης, συζήτησαν με τους περίοικους  τόσο τα προβλήματα που απορρέουν από τις μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζονται στο δήμο Νεάπολης – Συκεών από τη διοίκηση Δανιηλίδη, όσο και  τοπικά θέματα όπως την εγκατάλειψη της δημοτικής κοινότητας Αγίου Παύλου από την διοίκηση του δήμου, τις προβληματικές δημόσιες συγκοινωνίες, την ανυπαρξία δημόσιων χώρων, και την υποβάθμιση των δημοτικών υπηρεσιών.


Η ΑυΡΑ θα συνεχίσει τις  εκδηλώσεις της με γενικό τίτλο “Ο μόνος δρόμος είναι ο δρόμος . . .”, με στόχο να κινητοποιήσει τους κατοίκους του δήμου στην διεκδίκηση  μιας  Τοπικής Αυτοδιοίκησης των πολιτών , για την  ανατροπή των πολιτικών που εξαθλιώνουν  τις ζωές όλων μας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!