Προσχώρηση Χατζηβρέττα στην δημοτική παράταξη, "Δήμος για όλους"


                                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με άφθαρτα στελέχη διαφόρων ιδεολογιών και πολιτικών πεποιθήσεων, από ολόκληρο το φάσμα της τοπικής κοινωνίας, ενισχύεται καθημερινά η δημοτική παράταξη «Δήμος για όλους», που θα διεκδικήσει τη διοίκηση του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, ακολουθώντας πιστά τη «γραμμή» που έθεσε από την πρώτη στιγμή ο επικεφαλής της, Πέτρος Σούλας, ότι θα είναι ανεξάρτητη, πολυσυλλεκτική και χωρίς αποκλεισμούς. Η νέα προσχώρηση στο ψηφοδέλτιο της παράταξης είναι αυτή του γνωστού στην τοπική κοινωνία δικηγόρου Γιώργου Χατζηβρέττα.



 Πιο συγκεκριμένα, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Χατζηβρέττας δήλωσε ότι: « Είμαι πραγματικά ευτυχής που στην απόφασή μου να ασχοληθώ ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και δημιουργώ βρήκα κοινές συνισταμένες στην παράταξη «Δήμος για όλους», όπου, πέρα και πάνω από κόμματα,  έχουμε κοινό στόχο την ανόρθωση του μεγάλου, κοινού μας Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου. Τέλος, ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο έπαιξε η προσωπικότητα του επικεφαλή του συνδυασμού, αφού ο Πέτρος Σούλας στο πέρασμα των χρόνων και στην ενασχόλησή του με τα κοινά έχει επιδείξει ήθος, αξιοπρέπεια, τιμιότητα, εμπειρία, γνώσεις και πάνω από όλα διάθεση να προσφέρει ανιδιοτελώς. Έτσι, αποφάσισα να αγωνιστώ για τα κοινά ιδανικά προς βελτίωση του τόπου μας
Από την πλευρά του ο υπ. Δήμαρχος Πέτρος Σούλας τόνισε ότι: «Είναι πολύ σημαντικό, τόσο για τον τόπο όσο και για τον συνδυασμό μας, τα πρόσωπα που πλαισιώνουν αυτή την προσπάθεια να είναι άνθρωποι που γνωρίζουν τα προβλήματα, αλλά κυρίως έχουν τις γνώσεις και τη διάθεση να προσφέρουν με όλες τους τις δυνάμεις. Ένας τέτοιος αξιόλογος συνδημότης μας είναι ο Γιώργος Χατζηβρέττας και αποτελεί μεγάλη μας χαρά που θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας «Δήμος για όλους». Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινώσουμε και άλλες εξίσου σημαντικές προσωπικότητες που με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στην τοπική αυτοδιοίκηση θα καταφέρουμε συλλογικά καταρχήν να σταματήσουμε την αυτοκαταστροφή του δήμου και στη συνέχεια να αγωνιστούμε για την «αναστήλωσή» του.».




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!