Λαική Συσπείρωση Ωραιοκάστρου: Η πρωινή εξόρμηση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο αμαξοστάσιο του δήμου έβγαλε λαβράκι.

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΕΜΕΛΗΣ

Η πρωινή εξόρμηση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο αμαξοστάσιο του δήμου έβγαλε λαβράκι.

Αντιπροσωπία του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης Ωραιοκάστρου με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Άγγελο Θεμελή περιόδευε τα ξημερώματα της Πέμπτης 8/05/2014 στο αμαξοστάσιο του δήμου μας. “Είναι ανάγκη να δυναμώσουμε την Λαϊκή Συσπείρωση σε δήμο και περιφέρεια και το ΚΚΕ στην ευρωβουλή, για να δυναμώσει η φωνή του λαού” είπε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Θεμελής και συνέχισε “στο απερχόμενο δημοτικό συμβούλιο είχαμε έναν εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο που ανέδειξε προβλήματα που αφορούν τον τόπο μας και τους εργαζόμενους, σκεφτείτε πόσο πιο ισχυρή θα είναι η αντιπολίτευση στα αντιλαϊκά μέτρα που πάνε να περάσουν και στον δήμο μας, αν από ένας γίνουμε περισσότεροι και πόσο μάλλον αν θα πάρουμε τον δήμο. ”
Ακολούθησε συζήτηση με τους εργαζόμενους να εκθέτουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά στην αποκομιδή των σκουπιδιών. “Δεν μας δίνουν γάντια και μάσκες και όταν τα ζητάμε μας διώχνουν βρίζοντάς μας”,”Στα αιτήματά μας ο αντιδήμαρχος καθαριότητας μας απάντησε με απειλές” μας ανέφεραν .
Όσο τους αφήνουμε χωρίς να οργανώνουμε μαζικά και μαχητικά την αντίδρασή μας τόσο αυτοί οι “νταήδες” θα μας απειλούν. Αντί να λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην αποκομιδή απειλούν θεούς και δαίμονες σε όποιον σηκώνει κεφάλι.
Η λύση είναι μια, δυνάμωμα των σωματείων μας, διαρκής πόλεμος στον πόλεμο που δεχόμαστε.

Ψήφο στο ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και στην Λαϊκή Συσπείρωση σε δημοτικές και περιφερειακές για να αναδεικνύονται και να λύνονται και τέτοιου είδους προβλήματα, μέσα από την μαζική συμμετοχή των εργαζομένων και του λαού. Για σταθερή εργασία με πλήρη δικαιώματα και όχι στις κοροϊδίες του τύπου “γραφεία εύρεσης απασχόλησης” που εδώ και τρεις μήνες βρήκαν απασχόληση μόνο σε 2 ανέργους με μισθούς ψίχουλα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!