Πουλήθηκε το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν στην Ημιθέα Α.Ε.


Στα χέρια της εταιρείας «Ημιθέα ΑΕ» πέρασε το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» έναντι τιμήματος 115.135.251 ευρώ, κατά τον πλειστηριασμό του ακινήτου που διενεργήθηκε σήμερα το μεσημέρι.
Στον πλειστηριασμό, επισπεύδουσα ήταν η Τράπεζα Πειραιώς στην οποία είχε περιέλθει το νοσοκομείο λόγω οφειλών που ανέρχονται στο τίμημα με το οποίο πωλήθηκε το Ερρίκος Ντυνάν.
Η Ημιθέα αναλαμβάνει το σύνολο των κτιρίων του Ντυνάν, τον εξοπλισμό του και κάθε άλλο δικαίωμα επί περιουσιακών στοιχείων αναγκαίων για τη λειτουργία του.
Σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε πρόσφατα στη Βουλή «σε περίπτωση αναγκαστικού πλειστηριασμού στοιχείων ενεργητικού ιδιωτικής νοσηλευτικής μονάδας ή ιδιωτικής κλινικής, ως επιχείρησης ή συνόλου περιουσίας, και ανεξάρτητα από τη νομική της μορφή, μεταβιβάζεται μαζί με τα ανωτέρω αυτοδικαίως στον πλειοδότη η διοικητική άδεια ίδρυσης και λειτουργίας ιδιωτικής κλινικής που τυχόν υπάγεται στην κατάσχεση ή συνδέεται με μεταβιβαζόμενα στοιχεία ενεργητικού, εφόσον ο νέος φορέας πληροί τις προβλεπόμενες νόμιμες προϋποθέσεις».
Φωτογραφία: ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!