Θεσσαλονίκη: Δημοτικός υπάλληλος συνελήφθη για εκβιασμό υποψήφιου δημάρχου της Θεσσαλονίκης



Δύο άτομα που φέρονται να εκβίαζαν υποψήφιο δήμαρχο της Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν σήμερα από άνδρες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δημoτικός υπάλληλος που συνελήφθη είχε δηλώσει στο παρελθόν υποψήφιος για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης, αποσύροντας στη συνέχεια την υποψηφιότητά του.
Οι δύο άντρες, ένας δημοτικός υπάλληλος και ένας ιδιώτης, κατηγορούνται ότι διέδιδαν συκοφαντίες, από τον Ιούνιο και μετά και κυρίως μέσα από τα social media, σε βάρος του επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Πολιτών» Μάκη Στεργίου.
 Μάλιστα, φέρονται να του ζητούσαν 45.000 ευρώ για να σταματήσουν τα δυσφημιστικά σχόλια.Ο επιχειρηματίας και δημοτικός σύμβουλος αποφάσισε να τους παγιδεύσει. Έκλεισε ραντεβού μαζί τους σε ζαχαροπλαστείο της πόλης και συμφώνησε να τους καταβάλει το ποσό των 5.000 ευρώ ως προκαταβολή, από συνολικό ποσό 45.000 ευρώ.
Ο Μάκης Στεργίου εμφανίστηκε κι έδωσε σε έναν από τους δύο συλληφθέντες το ποσό, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Ο άνδρας αμέσως συνελήφθη και στη συνέχεια συνελήφθη και ο δημοτικός υπάλληλος και μάλιστα στον χώρο εργασίας του, σε δημοτική βιβλιοθήκη του Δ. Θεσσαλονίκης.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!