Στ. Ξουλίδου: Ο Παν. Καμμένος στον δήμο Ωραιοκάστρου και στο δήμο Λαγκαδά - Δελτίο τύπου


11-09-2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΞΟΥΛΙΔΟΥ, ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ»


Η Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κα Σταυρούλα Ξουλίδου, συνόδευσε τον Πρόεδρο του Κινήματος, κ. Πάνο Καμμένο, στη σειρά των συναντήσεων που είχε με θεσμικούς φορείς της περιφέρειάς της, Β΄ Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της τετραήμερης επίσκεψης του Προέδρου στην 79η ΔΕΘ.
Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος κ. Πάνος Καμμένος, η κα Σταυρούλα Ξουλίδου και οι βουλευτές κ. Τ. Κουίκ, κ. Γ. Αβραμίδης, κ. Μ. Ουζουνίδης,  και κ. Κ. Δαμαβολίτης, επισκέφτηκαν την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014 αρχικά το Δήμο Ωραιοκάστρου, όπου συναντήθηκαν με το Δήμαρχο, κο Α. Γαβότση, ο οποίος τους εξέθεσε τα τοπικά προβλήματα.
Στη συνέχεια μετέβησαν στο Λαγκαδά, όπου περιηγήθηκαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και συνομίλησαν με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο καθημερινό αγώνα για επιβίωση. Στη συνέχεια συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Λαγκαδά, κο Γ. Καραγιάννη, όπου ενημερώθηκαν για τα σοβαρά περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος, όπως η λίμνη Κορώνεια.
Κατόπιν επισκέφθηκαν την Ι. Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης και συναντήθηκαν με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, κ.κ. Ιωάννη.
Ο κύκλος των επισκέψεων ολοκληρώθηκε με την συνάντηση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τον Περιφερειάρχη κ. Α. Τζιζικώστα και την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, κα Β. Πατουλίδου.
Σε όλες τις συναντήσεις αναπτύχθηκε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος, όπου παρουσιάστηκαν τα φλέγοντα ζητήματα της περιοχής, ενώ ο Πρόεδρος και οι υπόλοιποι βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είχαν την ευκαιρία να διατυπώσουν τις προτάσεις του Κινήματος για την οικονομία, την Ανάπτυξη και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!