Σε ποια ελληνική πόλη κάνουν το περισσότερο σεξ; Ιδού η απάντηση [λίστα]


Το Ηράκλειο της Κρήτης καταλαμβάνει την πρώτη θέση στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της πόλης που κάνει το περισσότερο σεξ.
Βασικό κριτήριο για την ανάδειξη της νικήτριας πόλης είναι ο αριθμός των πωλήσεων προφυλακτικών. Το Ηράκλειο -σύμφωνα με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Durex Loveville- κατέχει την πρώτη θέση στις πωλήσεις ήδη από τον πρώτο μήνα του διαγωνισμού, ο οποίος ξεκίνησε στις αρχές Μαΐου.
Συνολικά διαγωνίστηκαν 13 πόλεις σε πέντε χώρες και από αυτές η Ελλάδα κατέλαβε τις τρεις πρώτες θέσεις, με τη Λάρισα να έρχεται δεύτερη και την Αθήνα τρίτη.
Το Ηράκλειο ετοιμάζεται μάλιστα να γιορτάσει τη νίκη του με ένα πάρτι.
Αναλυτικά η τελική κατάταξη του διαγωνισμού:
 1. Ηράκλειο, Ελλάδα
 2. Λάρισα, Ελλάδα
 3. Αθήνα, Ελλάδα
 4. Λευκωσία, Κύπρος
 5. Βουκουρέστι, Ρουμανία
 6. Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
 7. Πάτρα, Ελλάδα
 8. Κωστάντζα, Ρουμανία
 9. Κλουζ, Ρουμανία
 10. Ιάσιο, Ρουμανία
 11. Σόφια, Βουλγαρία
 12. Βελιγράδι, Σερβία
 13. Τιμισοάρα, Ρουμανία.
Να σημειωθεί πως ο διαγωνισμός κατέγραψε τις πωλήσεις προφυλακτικών ανεξαρτήτως brand, και ανακοίνωνε τα αποτελέσματα σε εβδομαδιαία βάση με συνεχείς ενημερώσεις μέσα από τη σελίδα του στο Facebook καλώντας, παράλληλα, τους fans της σελίδας να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε να βοηθήσουν την δική τους πόλη.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!