Δ. Παύλου Μελά: "μια γειτονιά..μια πόλη" η νέα εκδήλωση που διοργανώνει η ΣΥΝΜΠΡΑΞΗ Μετεώρων



Ίσως όλοι να νομίζανε ότι η ΣΥΜΠΡΑΞΗ (συνεργασία συλλόγων και φορέων των Μετεώρων αρχικά) ήταν μια φούσκα που ξεφούσκωσε. Όλοι θυμόμαστε το "Μετεώρων Χριστούγεννα" (http://www.avatonpress.gr/2013/12/blog-post_8951.html
 http://www.avatonpress.gr/2013/12/2-video_23.html)
αλλά και το ντιμπέητ των δύο υποψηφίων Δημάρχων που έστησαν την περασμένη χρονιά (http://www.avatonpress.gr/2014/05/debate_20.html). 




Δεν σταμάτησαν όλο το καλοκαίρι τις συναντήσεις, φτιάξαν τον δικό τους ιδιαίτερο τραπεζόπαγκο στο Άλσος Μετεώρων, βρεθήκαν και κάναν πολλα τραπεζώματα όλοι μαζι (το φαγητό πάντα βοηθάει μια καλή παρέα και την εμπνέει) και δηλώνουν πως είναι ακόμη μια φορά έτοιμοι να μας αποδείξουν πως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε θαύματα. ..




Σύμφωνα με  αποκλειστικές πληροφορίες του avatonpress.gr σε λίγες μέρες θα κάνουν ακόμη μια εμφάνιση που κατα τα λεγόμενα τους θα αγγίξει τις ψυχές όλων μας..
ο τίτλος "μια γειτονιά..μια πόλη"..

ΣΥΜΠΡΑΞΗ...

ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ...


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!