Σώθηκε από θαύμα -Εκανε bungee jumping, αλλά όλα πήγαν στραβά [video]


Πήρε τη μεγάλη απόφαση, ανέβηκε στον πύργο ύψους περίπου 50 μ. και αφέθηκε στα χέρια των ειδικών για να τον «δέσουν». Αυτός ο άνδρας δεν περίμενε όμως ότι όλα θα πάνε στραβά, όταν εκείνος θέλησε να κάνει μία πτώση με bungee jumping.

Ο άνδρας στάθηκε κάτι παραπάνω από τυχερός, καθώς σώθηκε από θαύμα. Οταν έκανε τη βουτιά, στην πόλη Τσεονπιεόνγκ, ανατολικά της Σεούλ, στη Νότια Κορέα, το σχοινί με το οποίο ήταν δεμένο έμεινε τεντωμένο, με αποτέλεσμα ο άνδρας να μην «αναπηδήσει» όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά να πέσει στη λίμνη που βρισκόταν από κάτω.

Ο κόσμος που παρακολουθούσε βγάζοντας κραυγές ενθουσιασμού, άρχισε να στριγγλίζει από τρόμο, μέχρι να δει τον άνδρα να βγαίνει στην επιφάνεια του νερού και να κολυμπά προς την ακτή. Κάποιος έσπευσε να τον βοηθήσει, αλλά ως εκ θαύματος ο άνδρας δεν έπαθε τίποτα. Σύμφωνα με το 9news.com.au, δεν είχε κανένα σοβαρό τραυματισμό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους αλλά αμέσως πήρε εξιτήριο.
See video

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!